MODERNE KUNST

Sinds wij in 2011 ons atelier en galerie in de Roosendaalse binnenstad betrokken hebben, is er letterlijk en figuurlijk nog meer ruimte gekomen om ons te richten op moderne kunst. Als schrijver, tekenaar, bedenker, creator, maar vooral samen als kunstschilders. Dit leverde al enige nieuwe eigen kunstlijnen op en deze horizon blijven we verbreden.
Door onze betrokkenheid krijgen we steeds meer aansluiting bij anderen die zich in kunst betrokken voelen. Zo zijn we aangesloten bij het kunstenaarscollectief van zowel het BKC als het CBK, houden 2 keer per maand een open-atelier annex kunstcafé en springen geregeld met spontane acties in op lokale thema's en activiteiten. Wij maken bv kunstwerken op locaties, zoals een sfeerbeeld van een trouwfeest, opening, receptie of andere gelegenheid. Variatie troef. Bewust!
Wij zijn er de mensen niet naar om te blijven hangen in één kunstrichting of één zelfde techniek. Onze draaideur naar steeds nieuwe of vernieuwende insteken is constant roterende. Dat maakt voor ons het vak en de kijk op kunst zo boeiend.

moderne-kunst_vsl